Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (GDPR)

A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse az Carol Fantasy Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, és tájékoztatást adjon az Adatkezelő honlapján (carol-gasztromuhely.hu) gyűjtött és a felhasználók által megadott személyes adatok kezeléséről.

Fogalmak


Adatkezelő:

Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Adatkezelés céljait és eszközeit – önállóan vagy másokkal együtt – meghatározza. A jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében Adatkezelőnek minősül:


Cég: Carol Fantasy Kft.

Székhely: 4200, Hajdúszoboszló, Bányász u 23 C/4

Telefonszám: +36 70 528-6308

E-mail cím: carol@carolfantasy.hu

Képviselő: Rácz Karolina ügyvezető


Személyes adat:

Az érintettel kapcsolatba hozható adat - az érintett neve, telefonszáma, e-mailcíme valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.


Felhasználó:

Az a természetes személy, aki az Adatkezelő honlapját látogatja és ennek keretében megadja a személyes adatait.


Honlap, Weboldal:

Az Adatkezelő által üzemeltetett https://www.carol-gasztromuhely.hu/ internetes oldal.


Az adatkezelés alapelvei, alapjai


A begyűjtött és kezelt személyes adatok:

A felhasználó (az a természetes személy aki a carol-gasztromuhely.hu weboldalt megtekinti és használja a "Főzőkurzusra / kurzusokra jelentkezés""Ajándékkártya vásárlás űrlap" vagy a "Hírlevél" kitölthető adatlapokat.


A felhasználótól a fent felsorolt adatlapokon a következő személyes adatokat gyűjtjük be és kezeljük:

Név

E-mail cím

Város

Utca

Házszám

Irányítószám


Adatbegyűjtés célja:

A felhasználó a fentiekben felsorolt személyes adatait a fentiekben felsorolt adatlapokon önkéntesen adja meg abból a célból, hogy az Adatkezelő e-mailben felvegye a felhasználóval a kapcsolatot és főzőkurzusra/élményfőzésre jelentkezzen, regisztráljon, részvételi szándékát kinyilatkoztassa. Továbbá az adatkezelő részére a postai címét a Felhasználó azért adja meg, hogy az adatkezelő postai úton ki tudja küldeni a Felhasználónak a megvásárolt ajándékkártyákat.


Az adatok begyűjtésének folyamata és az adatok tárolása, kezelése

Az adatlapokon begyűjtött adatokat a weboldal automatikusan továbbítja az carol@carolfantasy.hu és az info@carol-gasztromuhely.hu e-mail címekre. Az adatok továbbá tárolásra kerulnek az Adatkezelő által bérelt webszerver adatbázisában. Az adatokat az adatkezelő harmadik fél számára sem marketing sem egyéb célból nem adja tovább. Az adatkezelő az adatokat a kitöltött űrlapnak megfelelően kapcsolatfelvétel céljából, marketing vagy hírlevél kiküldésére is használhatja.


Adatok tárolásának időtartama:

Az adatokat 5 évig tároljuk, de a felhasználó által kérelmezés esetén azonal töröljük.


A Felhasználó jogai, érvényesítésük módja:

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőnél:

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését, valamint

- személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.


A tájékoztatás kérhető e-mailben az carol@carolfantasy.hu e-mail címen és postai levél útján a következő postai címen: 4200, Hajdúszoboszló, Bányász u 23 C/4, mindkét esetben a személyazonosság igazolásával és a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított legkésőbb 25 napon belül, írásban válaszol.


2020. Január 31.

Foglalás menete

Keressen minket telefonon, emailben, vagy akár személyesen. Foglaláshoz szükséges tudnunk az időpontot, körülbelüli létszámot, esemény jellegét (pl.: csapatépítő, születésnap, szakmai előadás stb..)

Elérhetőségeink:

Címünk:Carol Art&Cafe, Debrecen, Böszörményi út 68. Nyitva: mindennap 9.30-18.30-ig.

Telefon:+36 70 528 6308

Email:carol@carolfantasy.hu

Lemondás

Lemondásra a lefoglalt időpont előtt 1 héttel korábban van lehetőség.