1 hetes Gyermek főzőtábor
2021.06.20.-től 2021.08.19.-ig

Like-old az eseményt vagy oszd meg ismerőseiddel, és gyertek többen.
hero

Immár harmadik alkalommal indítjuk el a nagysikerű gyermektábor!
Kedves Anyukák, Apukák! Jó hírrel szolgálhatunk!

Bizonyára sokan töritek a fejetek, gyermekek elhelyezését hogyan oldjátok meg a nyári hónapokra úgy, hogy még biztonságban is legyenek, szép, tiszta környezetben, szakemberekkel, hasznosan töltsék az időt, tanuljanak (is)valami hasznosat, és még egészségesen is táplálkozzanak...

A Carol ArtCafe, és immár a Carol Gasztroműhely is, gyermekbarát. Éppen ezért szeretnénk ezt a feladatot átvállalni Tőletek!

2022.06.20.-től elindítjuk a GYERMEK FŐZŐTÁBORT!

nyári tábor gyerekeknek debrecenben

Melynek lényege: 8:30-16:00-ig a hozzánk érkező gyermekek együtt készítik el az ételeket (reggeli, ebéd, uzsonna).
Mindennap szabad foglalkozás keretében "becsempészünk" egy kis tudást a gyerekek mindennapjaiba. Valamint etikett, terítési alapok alap szintű ismertetése is napirendre kerül. A menüben minden nap szerepelnek a friss zöldségek, gyümölcsök!
A tábor minimum 5 munkanapra vehető igénybe!
A tábor 5-18 éves korig vehető igénybe.

PROGRAMJAINKRÓL: Örömmel értesítünk titeket, hogy a főzés "tudományainak" alapjai mellett különböző szabadprogramokat is becsempészünk számotokra. Egyik ilyen, amint olvashattátok a szálloda látogatás lesz, mely során lehetőség nyílik szállodák életébe betekintenünk. másik ilyen programunk A FiveUP tanulást segítő applikáció megismertetése, mely gyerekeknek készült. Julius 3.- án ( csak ezen az egy napon), vendégünk lesz Tóthné Kőrösi Ágnes, a KÁKA Ház egyik vezetője, aki a gyermekeknek szabad foglalkozás keretében személyiségfejlesztő programot tart! Ezek a programok díjmentesek, a tábor díjában benne van. Választható program: Dobos Edit Margit Dobos, óvodapedagógus, korai mozgásfejlesztő, szaknevelő workshopja," A manóba" című magyar, angol, és holland nyelveken megjelent alkotó, fejlesztő csomagja melyre jelentkezni a Carol Art&Cafeban lehetséges. A workshop minden kedden 16-tól lesz, a Carol Gasztroműhelyben, melynek díjáról az alábbi telefonszámon érdeklődhettek az előadótól: Tel: +36-30-279-3442 Ezen felül a gyerekek mindennap ebéd után "én idő keretében" teraszunkon beszélgethetnek, fagyizhatnak, tévét nézhetnek, társasjátékozhatnak. Igény és jó idő esetén játszótér. A programváltozás jogát fenntartjuk!
Táborra jelentkezni a következő formákban lehetséges:
- Helyszínen: Debrecen, Böszörményi 68. Carol Gasztroműhely, vagy Carol Art&Cafe
Tel: +36-70-528-6308

Díjazása: 44990 Ft/5 nap

Esetleg felmerülő, előre nem látható esemény esetén a befizetett díj nem használható fel! Ez alól kivétel a gyermek megbetegedése. Ilyen esetben azt következő időpontok bármelyikére regisztrálhat! Kérünk titeket, ha valamelyik gyermek intoleráns valamelyik ételre, előre jelezzétek számunkra, hogy helyettesíteni tudjuk! Várunk minden gyereket szeretettel! Főzzön újra a GYEREK!
Fizetni személyesen üzletünkben vagy utalással tudnak:

Takarékbank Zrt
Kedvezményezett neve: Carol Fantasy Kft.
59900043-00574088
közleményben kérjük írja be a gyermek nevét.

Elérhetőségeink

Címünk:Carol Art&Cafe, Debrecen, Böszörményi út 68. Nyitva: mindennap 9.30-18.30-ig.

Telefon:+36 70 528 6308

Email:carol@carolfantasy.hu